Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Shell Tellus 46

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TELLUS
Out Of stock
Descriere
Shell Tellus Oils

Uleiuri hidraulice de inalta performanta
Uleiuri de cea mai buna calitate formulate pe baza de uleiuri minerale rafinate cu solvent, cu indice de viscozitate ridicat, destinate aplicatiilor hidraulice industriale si sistemelor fluide de transmitere a puterii.

OFERTA SPECIALA DE PRET : incepand de la 2,2 Euro/litru-import direct Germania

Aplicatii:

*Sisteme hidraulice industriale
*Sisteme fluide mobile de transmitere a puterii    
*Sistemele hidraulice ale navelor
Caracteristici de performanta
* Stabilitate termica
Uleiurile sunt caracterizate de o stabilitate termica ridicata sub actiunea    sarcinilor si temperaturilor de lucru din sistemele hidraulice moderne. Shell Tellus Oils au o rezistenta ridicata la degradare si la formarea depunerilor ceea ce conduce la imbunatatirea fiabilitatati si a puritatii sistemelor hidraulice.
* Rezistenta la oxidare
Produsul este rezistent la oxidarea in prezenta aerului,apei si a cuprului.                     .    Rezultatele obtinute de Shell Tellus in urma efectuarii testului TOST(“Turbine Oil Stability Test”) au aratat:o rezistenta excelenta la oxidare,o aciditate scazuta,  tendinta scazuta de formare a depunerilor si pierderi scazute de cupru.Urmare a acestor proprietati uleiul permite o extindere a intervalelor de schimb si o minimizare a costurilor de mentenanta ale sistemului hidraulic.
* Stabilitate hidrolitica            
Uleiul are o buna stabilitate chimica in prezenta umiditatii cea ce    asigura o lunga durata de viata uleiului si o reducere a risculului de coroziune.

* Excelente proprietati anti-uzura
Aditivi anti-uzura incorporati asigura o protectie efectiva pe tot parcusul    operarii    atit in cazul sarcinilor usoare cit si in cazul sarcinilor severe intilnite in    functionare.                                                    
Performantele    remarcabile ale uleiului au fost    demonstrate si de-o serie larga de teste specifice efectuate,incluzind aici testul Denison T6C (versiunea umeda si uscata) si testul Vickers 35VQ25.                .                                
Uleiurile Shell Tellus    prelungesc viata componentelor sistemului hidraulic.
* Filtrabilitate superioara
Shell Tellus Olis este recomandat pentru sistemele de filtrare ultra-fine raspunzind astfel uneia dintre cerintele esentiale ale sistemelor hidraulice de astazi. Uleiul nu este afectat de contaminarea cu elemente des intilnite cum ar fi apa si calciul care este cunoscut ca poate cauza blocarea filtrelor fine. Gratie filtrabilitatii superioare clientul poate folosi filtre fine beneficiind astfel de avantajele oferite de folosirea unor fluide hidraulice curate.        
* Frecare scazuta
Uleiurile Shell Tellus poseda proprietati ridicate de lubrifiere si excelente caracteristici de scadere a frecarii in sistemele hidraulice ce opereaza la viteze ridicate sau scazute.Aceste proprietati previn problemele cauzate de fenomenele de “stick-slip” in aplicatiiile unde este necesar un control foarte fin al echipamentelor.
* Excelente proprietati de dezaerare si anti-spumante
Atenta selectie a aditivilor asigura o eliberare rapida a aerului fara o spumare excesiva.Eliberarea rapida a aerului contribuie la minimizarea fenomenelor de cavitatie si la o oxidarea lenta,mentinind astfel perfomantele fluidului si ale sistemului.
* Bune proprietati de separare a apei
Uleiurile Shell Tellus poseda bune proprietati de separare a apei (dezemulsionare).Produsul rezista la formarea emulsiilor de tip apa in ulei    prevenind asfel consecintele negative ce ar fi fost generate    de acestea in sistemul hidraulic si in pompe.
Specificatii si aprobari

Uleiurile Shell Tellus sunt aprobate sau indeplinesc urmatoarele standarde sau specificatii:

CINCINNATI P-68 (ISO 32)
CINCINNATI P-70 (ISO 46)
CINCINNATI P-69 (ISO 68)
DENISON HF-0
DENISON HF-1
DENISON HF-2
Eaton (Vickers) M-2950 S
Eaton (Vickers) I-286 S
DIN 51524 partea 2 HLP
ISO 11158
GM LS/2
AFNOR NF-E 48-603
Mannesman Rexroth RE 90 220-1
Swedish Standard SS 15 54 34 AM.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura